Pretraga

Novosti u Telenor-u

Postani novi Telenor pripejd korisnik jer te čeka:
Besplatan internet za 2 aplikacije po sopstvenom izboru (Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter ili Viber)
Promo dodatak sa neograničenim minutima u mreži i 2GB interneta


Dodatne informacije


Besplatan internet za 2 aplikacije dostupan je svim Telenor pripejd korisnicima. Promocija važi neograničeno i može se koristiti isključivo u domaćem saobraćaju. Pristup eksternim linkovima u okviru ili izvan Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter ili Viber okruženja nije obuhvaćen ovom promocijom.

Promo dodatak, sa neograničenim minutima u mreži i 2GB interneta možeš da aktiviraš nakon što dopuniš svoj pripejd račun bilo kojim iznosom, a najkasnije do 07.09.2017. godine. Promo dodatak važi 7 dana od trenutka aktivacije.

Besplatan internet za 2 aplikacije se aktivira putem slobodnih servisnih mesta (slotova), koji se nalaze na Moj Telenor aplikaciji i Portalu. Aktivacijom jedne od pet ponuđenih aplikacija (Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter ili Viber) popunjava se slobodno servisno mesto. Nakon aktivacije korisniku je dostupan besplatan internet za korišćenje izabrane aplikacije.

U periodu od 30 dana od aktivacije, korisnik nije u mogućnosti da promeni izabranu opciju/aplikaciju. Ukoliko korisnik želi da promeni aplikaciju u upotrebi, nakon isteka perioda od 30 dana, potrebno je da izvrši deaktivaciju prethodne i aktivira novu aplikaciju.

Kada su oba servisna mesta popunjena, aktivacija dodatnih usluga tarifiraće se prema standardnom cenovniku.

Telenor zadržava pravo da ograniči saobraćaj i menja aplikacije koje su na raspolaganju za besplatnu aktivaciju u okviru promocije, kako bi svim korisnicima obezbedio optimalno korišćenje usluge.

Promo dodatak sa neograničenim minutima u mreži i 2GB dostupan je korisnicima koji aktiviraju Telenor pripejd 200 paket u periodu od 03.07.2017. do 01.09.2017. godine.